بهره برداري از دستگاه پيشرفته نوار مغز كامپيوتري در بيمارستان نمازي

بهره برداري از دستگاه پيشرفته نوار مغز كامپيوتري در بيمارستان نمازي

تست نوار عصب عضله

 

يك دستگاه پيشرفته نوار مغز كامپيوتري با ۸۰۰ ميليون توماني خيران عرصه سلامت در بيمارستان نمازي به بهره برداري رسيد.


بهره برداري از دستگاه پيشرفته نوار مغز كامپيوتري در بيمارستان نمازيبه گزارش خبرگزاري صدا و سيما، مركز فارس، پزشك فلوشيپ فوق تخصص صرع و تشنج و استاد دانشگاه علوم پزشكي شيراز گفت: يك درصد جمعيت كشور يعني حدود ۸۵۰ هزار نفر مبتلا به صرع هستند كه ۳۰ درصد اين افراد، معادل حدود ۲۵۰ هزار نفر، به صرع مقاوم به دارو مبتلا بوده و نيازمند تشخيص‌هاي دقيق‌تر براي مشخص شدن نياز به جراحي يا اقدامات درماني ديگر هستند كه براي اين كار به دستگاهي با عنوان نوار مغز كامپيوتري نياز است.

دكتر علي اكبر اسدي پويا افزود: اين دستگاه به طور همزمان نوار مغز و ويديوي بيمار را ثبت مي‌كند و به پزشك براي تشخيص دقيق مشكل بيمار كمك مي‌كند تا براي درمان بيمار به نتيجه مطلوب تري برسيم.

او اضافه كرد: نمونه‌هاي پيشين اين دستگاه از سال ۱۳۸۹ در بيمارستان نمازي وجود داشته است، اما دستگاهي كه امروز به بهره برداري رسيد، پيشرفته‌ترين دستگاه موجود است كه با هزينه ۸۰۰ ميليون تومان با كمك خيرين حوزه سلامت و مشاركت دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني شيراز تهيه و نصب شده است.

دكتر اسدي پويا با اشاره به مشاركت خيران سلامت براي خريد و فراهم سازي دستگاه‌هاي پيشين اين مركز، از همراهي نيك انديشان با مجموعه سلامت فارس براي توسعه خدمات درمان بيماران تقدير كرد.

اين استاد دانشگاه علوم پزشكي شيراز كاربرد اين دستگاه پيشرفته را براي تمام مبتلايان به صرع از سنين نوزادي تا كهنسالي كه علت بيماري آنان مشخص نيست و مبتلا به صرع كنترل نشده هستند اعلام كرد و ادامه داد: همچنين از اين دستگاه در مواردي كه به هر دليل به تشخيص دقيق‌تر نياز باشد، استفاده مي‌شود.

دكتر رحيمي جابري مدير گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني شيراز نيز گفت: با توجه به نياز بيماران دچار تشنج در جنوب كشور و مراجعه آنان به مركز آموزشي درماني نمازي، لازم بود اين دستگاه، در بيمارستان نمازي راه اندازي شده و به مرحله بهره برداري برسد.

او ادامه داد: دستگاه مانيتورينگ بيماران مبتلا به تشنج، براي تعيين نوع تشنج و كمك به درمان اين بيماران استفاده مي‌شود و اميدواريم بهره برداري از اين دستگاه، منشا خدمات جديد براي اين بيماران باشد.

مدير گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني شيراز با اشاره به وجود پنج دستگاه نوار مغز در بخش صرع و تشنج بيمارستان نمازي از خدمت رساني روزانه به پنج تا ۱۰ بيمار در اين مركز خبر داد و اضافه كرد: در يك سال گذشته حدود هزار و ششصد بيمار در اين بخش از خدمات تشخيصي و درماني بهره‌مند شده اند.

لمينت دندان اقساطي

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.