تفاوت افسردگي با غمگيني چيست؟
يك روانشناس با اشاره به اينكه افسردگي دلايل و انواع مختلفي دارد گفت: برخي افسردگيها بدون دارو و برخي با دارو بهبود مييابند اما نبايد افسردگي را با غمگيني اشتباه گرفت.
سيما فردوسي روانشناس باليني در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاري فارس، با اشاره به اينكه افسردگي جزو اختلالات عاطفي است گفت: افسردگي انواع مختلف دارد . از علامت هاي بارز افسردگي اين است كه اتفاقاتي كه قبلا فرد از آنها لذت مي برده الان او را شاد نمي كند. همچنين فرد افسرده يا بسيار زود تحريك و عصباني مي شود و يا خُلق پاييني دارد و حوصله حرف زدن و تحرك و انجام هيچ كاري را ندارد.
مقالات ديگر: دندانپزشكي در منزل
وي افزود: افسردگي علامت هاي ديگري هم دارد . در برخي بيماران افسرده ، خواب و اشتها مشكل پيدا ميكند. افسردگي ميتواند موجب اختلال در روابط فرد با ديگران شود. افراد افسرده بيش از انسان هاي معمولي به مرگ فكر ميكنند و بعضا دچار كابوس هستند. افسردگي ميتواند مشكلات جسماني مثل كمردرد و معده درد را همراه داشته باشد و در خانم ها ميتواند موجب اختلال در قاعدگي شود.
فردوسي با بيان اينكه براي تشخيص باليني افسردگي؛ اين علامت هاي مذكور بايد حداقل براي دو هفته و مستمر وجود داشته باشند متذكر شد: غمگيني با افسردگي كاملا متفاوت است. همه ما غمگيني را تجربه كرده ايم . غمگيني ميتواند در اثر اتفاق و خبري بد براي مدتي كوتاه ايجاد شود.
وي در پاسخ به اينكه چه كار كنيم تا غمگيني تبديل به افسردگي نشود گفت: اينطور نيست كه غمهاي معمولي انسان را به يك فرد افسرده تبديل كند. چون افسردگي دلايل مختلفي دارد و مي تواند مربوط به عوامل داخلي بدن انسان مثل عدم تعادل در ترشح هورمونهاي مختلف باشد. بخشي ديگر از افسردگي ها در اثر عوامل محيطي به وجود مي آيند. فرد افسرده آنچه كه برايش بسيار عزيز بوده را از دست داده و با فقداني بزرگ روبرو است.
روانشناس باليني كشورمان با تاكيد بر اينكه با يك علامت نمي توان افسردگي را تشخيص داد گفت: اين علامت ها بايد توامان بوده و حداقل دو هفته مستمر ادامه داشته باشد. افرادي كه بسيار درگير كارهاي روزانه و خسته هستند و زندگي برايشان تكراري شده است، ميتوانند با فعاليتهاي ورزشي و سفرهاي كوتاه از افسردگي خود پيشگيري كنند.
فردوسي با اشاره به اينكه درمان افسردگي در مراحل اول نياز به دارو ندارد گفت: افسردگي شديد نياز به دارو درماني دارد. افسردگي هاي شديد معمولا دو قطبي هستند. افراد دو قطبي گاهي كاملا افسرده و گاهي كاملا سرخوش هستند. مواقعي كاملا بياشتها و برخي مواقع كاملا پر اشتها هستند. اين افراد برخي مواقع كم خواب و برخي مواقع پرخواب هستند. اين افراد كاملا افراطي هستند برخي مواقع خُلق بسيار بالا و برخي مواقع خُلق بسيار پايين دارند. بسيار صحبت مي كنند و به ديگران اجازه صحبت تمي دهند. اين افراد بايد كمي دارو مصرف كنند تا به حالت تعادل برسند
وي شد: اما معمولا افرادي كه در اثر عوامل محيطي افسرده و خسته ميشوند نياز به دارو درماني زيادي ندارند و با مراجعه به روانشناس بايد از راه درمان هاي شناختي، سبك زندگي خود را تغيير دهند تا روحيه آنها بهتر شود.
- چهارشنبه ۳۰ شهریور ۰۱ ۱۲:۲۶ ۳۸ بازديد
- ۱ نظر
بهترین فیلم های غمگین
اگر به فیلمهای غمگین علاقه دارید، تا انتهای این نوشتار با فیگار همراه باشید تا بهترین فیلم های غمگین 2022 و 2021 را به شما معرفی نماییم.انواع افسردگی در بزرگسالان
افسردگی نوعی وضعیت روانی است که بیانگیزگی را برای انسانها به وجود میآورد. بیش از 300 میلیون نفر در جهان به افسردگی مبتلا هستند. در همین حین، تماشای ناراحت کننده ترین فیلم ها 2022 میتواند کمی احساس همذات پنداری را میان افراد افسرده و شخصیتهای فیلمها به وجود آورد. البته که ناراحت کننده ترین فیلم ها 2022 میتوانند باعث افسردگی شوند!
بهترین فیلم های غمگین
بهترین فیلم های غمگین 2022 و 2021
ناراحت کننده ترین فیلم ها را بشناسید
شما میتوانید فهرست بهترین فیلم های غمگین 2022 و 2021 را در یک نگاه در لیست زیر مشاهده کنید: