افسردگي درمان مي‌شود؟

افسردگي درمان مي‌شود؟

 

تحريك الكتريكي مغز

 

محققان موفق شدند با ابداع يك نوع دستگاه تحريك الكتريكي مغز، افسردگي شديد را درمان كنند.

به گزارش سرويس سلامت افق تهران، درمان افراد مبتلا به افسردگي شديد اغلب اوقات بسيار دشوار است و معمولا براي اين نوع افسردگي درمان دارويي تاثير اندكي دارد. اكنون محققان دانشگاه كاليفرنيا با اعلام نتايج يك مطالعه جديد معتقدند نوع جديدي درمان براي بيماران مبتلا به افسردگي شديد ابداع كردند.


اين محققان با اصلاح و تعديل مداري در مغز بيماران مبتلا به افسردگي شديد رويكرد دقيق‌تري را براي درمان اين بيماران ابداع كردند. در اين درمان از تحريك عميق مغزي كه در كارآزمايي هاي قبلي موفقيت محدودي داشته است، استفاده مي شود.


چالش هاي استفاده از اين تحريكات عميق اين است كه درواقع اين تحريكات الكتريكي تنها يك نقطه از مغز را شامل مي‌شود. اين در حالي است كه در افراد مختلف افسردگي نواحي مختلفي از مغز را درگير مي كند.


در اين مطالعه محققان رويكردي ابداع كردند كه مي تواند علائم افسردگي را تقريبا بالافاصله بهبود ببخشد اين در حالي است كه ساير روش‌هاي تحريكي نيازمند چهار تا هشت هفته زمان براي بهبود علائم است.


دستگاه تحريك الكتريكي مغز كه اين محققان ابداع كردند تهاجمي بوده و نيازمند كاشت الكترودهايي در مغز است. اين الكترودهايي در نواحي از مغز كاشت مي شود كه اين محققان نشانگر زيستي افسردگي را در يك بيمار كشف كردند.


يكي از الكترودهاي كاشته شده دائما نواحي از مغز كه مسئول افسردگي هستند را كنترل كرده و الكترود دُز يك ميلي آمپر الكتريسته براي شش ثانيه ارسال مي كند كه اين جريان باعث مي شود فعاليت نرون ها تغيير كند.


با اين حال محققان اظهار داشتند كه براي تاييد نتايج اين مطالعه به تحقيقات بيشتري نياز است.


افسردگي يك حالت خلقي شامل بي‌حوصلگي و گريز از فعاليت يا بي‌ علاقگي و بي‌ ميلي است و مي‌ تواند بر افكار، رفتار، احساسات و خوشي و تندرستي يك فرد تأثير بگذارد.


افراد افسرده هم مي‌توانند احساس ناراحتي، اضطراب، پوچي، نااميدي، درماندگي، بي‌ارزشي، شرمساري يا بي‌قراري داشته باشند. ممكن است آن‌ها اشتياق خود در انجام فعاليت‌هايي كه زماني برايشان لذت‌ بخش بوده از دست بدهند، نسبت به غذا بي‌ ميل و كم‌ اشتها شوند، تمركز خود را از دست بدهند، در به‌خاطر سپردن جزئيات و تصميم‌گيري دچار مشكل شوند، در روابط خود به مشكل، برخورد كنند و به خودكشي فكر كرده، قصد آن را داشته باشند و حتي خودكشي كنند.

نايت گارد

اختلال افسردگي، ممكن است كه باعث بي‌خوابي، خواب زياد، احساس خستگي و كوفتگي، مشكلات گوارشي، يا كاهش انرژي بدن شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.