آواز خواندن به روند بهبودي بعد از سكته مغزي كمك مي كند

   به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مديسن نت، حدود ۴۰ درصد از بازماندگان سكته مغزي دچار آفازي، يعني مشكل در ارائه يا درك زبان گفتاري يا نوشتاري هستند. اين اختلال در حدود نيمي از اين بيماران يك سال پس از سكته مغزي ادامه دارد و به طور بالقوه بر كيفيت زندگي تأثير مي‌گذارد يا منجر به انزواي اجتماعي مي‌شود.

محققان فنلاندي يك برنامه توانبخشي گروهي مبتني بر آوازخواني را مطالعه كردند.

«آني پيتكانيمي»، يكي از نويسندگان اين مطالعه از دانشگاه هلسينكي فلاند، گفت: «مطالعه ما از طيف گسترده‌اي از عناصر آوازخواني، مانند آواز كُر، آهنگ ملوديك درماني و آموزش آواز به كمك تبلت استفاده كرد.»

آهنگ ملوديك درماني شامل استفاده از ملودي و ريتم براي پيشرفت تدريجي از آواز خواندن به سمت گفتار است. اين روش تا حدودي در توانبخشي آفازي استفاده شده است.

اگرچه تحقيقات قبلي مشخص كرده بود كه حفظ توانايي آواز خواندن حتي در آفازي شديد امكان پذير است، اما استفاده از آواز- به ويژه آواز گروه كر- به طور گسترده در توانبخشي آفازي مورد مطالعه قرار نگرفته بود.

جلسات توانبخشي توسط يك موسيقي درمانگر آموزش ديده و يك رهبر گروه كر آموزش ديده رهبري مي‌شد.

در حالي كه آواز درماني به طور معمول به صورت فردي انجام مي‌شود، اين محققان پيشنهاد كردند كه آموزش گروهي مبتني بر آواز بايد به عنوان بخشي از توانبخشي آفازي استفاده شود.

محققان همچنين دريافتند كه بار مسئوليت در ميان مراقبان خانواده شركت كننده در مطالعه به طور قابل توجهي كاهش يافت.

بيشتر بخوانيد : فيزيوتراپي سكته مغزي

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.